Sonic the Hedgehog-film uitgesteld naar februari 2020

Sonic the Hedgehog-film uitgesteld naar februari 2020

De aankomende Sonic the Hedgehog-film is uitgesteld naar februari 2020.

Dat kondigde regisseur Jeff Fowler aan via Twitter. Volgens hem is de extra tijd nodig om Sonic "precies goed" te maken. Of hij daarmee de film zelf of het uiterlijk van de mascotte bedoelt is niet duidelijk.

De film gebaseerd op Sonic had eigenlijk in november dit jaar uit moeten komen. Na de release van de eerste trailer verscheen er online massaal kritiek op het uiterlijk van Sonic. Deze leek te weinig op zijn uiterlijk in de games. Daarop kondigde men aan dat het uiterlijk van Sonic in de film nog aangepast zou worden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik kan gewoon niet begrijpen dat er niemand is geweest die bij de eerste versie gezegd heeft "als je deze versie van Sonic gebruikt krijg je kortsluiting op het internet en kun je terug naar de tekentafel". Of, "hoi meneer de regiseur, ik heb hier een voorbeeld plaatje van sonic gevonden op het internet." ...

0
test

@casualkiller Zo simpel is het niet, aangezien er van Sonic ook een hoop verschillende incarnaties zijn. De versie die in de film is gebruikt lijkt nog behoorlijk op de incarnatie van de animated serie Sonic Boom. En om je eerlijk te zeggen, nu ik de trailer nog een keer gezien heb, heb ik minder problemen met het design. En internet, tja, de grootste zeikerds bij elkaar. Hoop mensen die denken te weten hoe alles moet zijn, maar zelf vaak niet in de gaten hebben dat er al een hoop verschillende incarnaties zijn van hun favoriete characters (batman, superman, spiderman om maar een paar op te noemen).

0
test

@SuperDre Wat een onzin. Dan moet je nog even kijken hoe Sonic eruit ziet in Sonic boom. Grote handen en voeten en groot hoofd , ogen die super groot zijn en inelkaar overlopen. NIETS zoals in de trailer

0

@casualkiller Tegenwoordig krijg je over de allerkleinste dingen kortsluiting op het internet. Als je daar alles vanaf laat hangen dan blijf je aan de gang. Er is altijd wel een groepje in het diepst van hun ziel beledigd en een nog grotere groep die het gewoon leuk vindt om lekker te zeiken maar helemaal niets met (in dit geval) Sonic heeft. Het is gewoon mekkeren om het mekkeren.

0

@fonsrutte Heb je uberhaupt wel gezien wat ze met deze Sonic gedaan hebben ? Stuff that nightmares are made of... Maar goed er zijn vele voorbeelden van dingen die Hollywood vernaggeld hebben, de ghostbusters reboot met vrouwen bijvoorbeeld.. Je laat Aquaman ook niet door een vrouw spelen, of The black Panter door een boze witte man. Dus ook Sonic laat je er niet uit zien als Steve Belushi na een crackmarathon. Dus je mag me gerust voor zeikerd uitmaken, dat vind ik altijd nog beter als een mak schaap die zich nooit uitspreekt.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola en dan niet huilen als er niemand naar je film gaat ;)

0

@coola Ik vermoed dat DC Comics, die de rechten hebben op Batman, daar wellicht niet tevreden over zal zijn, maar als die akkoord gaan klopt het verder wat je zegt. Je ziet het nu met de film Brightburn die hebben een andere benadering van Superman gekozen. Wordt helemaal niet zo benoemd, maar je ziet het aan alles.

0

Aanbevolen voor jou