Sonic the Hedgehog 4 wordt niet ontwikkeld door Sega | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hoewel Sonic Team doorgaans verantwoordelijk is voor Sonic-titels, is Dimps niet onbekend met de franchise. De studio maakte de tweedimensionale Sonic Advance-titels voor Gameboy Advance en twee Sonic Rush-games voor Nintendo DS. Daarnaast is Dimps bekend als de ontwikkelaar van verschillende Dragon Ball-games, waarvan de vechtgame Dragon Ball Z: Burst Limit voor Xbox 360 en PlayStation 3 de meeste recente is. Dimps heeft bovendien Capcom geholpen met de ontwikkeling van Street Fighter IV.

Sonic the Hedgehog

Een aantal weken geleden werd Sonic the Hedgehog 4: Episode 1 aangekondigd. Het spel is een tweedimensionaal platformspel en wordt in meerdere downloadbare episodes uitgebracht. De eerste wordt deze zomer verwacht voor Xbox 360, PlayStation 3 en Wii.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou