Nieuws
Sonic the Hedgehog 2

'Sonic the Hedgehog 2 vanaf morgen gratis op Steam'

En je mag 'm houden ook

Geschreven door Ruan Moleman op
Sonic the Hedgehog 2 is vanaf morgen zeer waarschijnlijk gratis te downloaden op Steam. Dat blijkt uit data van Steamdb.info, een website die veranderingen in de Steam-database analyseert. De deal duurt tot en met 19 oktober.

Volgens de website is de game vanaf zeven uur Nederlandse tijd gratis te claimen op het downloadplatform van Valve. Normaal gesproken kost Sonic the Hedgehog 5 euro.

Vermoedelijk heeft de deal van doen met de aanstaande dertigste verjaardag van de blauwe egel. Dat jubileum vindt volgend jaar plaats. Ookkondigde het bedrijf een maand geleden aan dat er volgend jaar nieuwe Sonic-games worden uitgebracht.

Een van die games zou Sonic Adventure 3 zijn, zo gaat het gerucht. Gisteren tweette het officiële account van Sonic een foto van een gulden snede. In een gulden snede worden vlakken met cijfers aangegeven, maar in de tweet van het Sonic-account ontbreken alle cijfers op de 3 na.

Niet veel later reageerde de stemacteur van Dr. Eggman op de tweet met een link naar het liedje "Three Is A Magic Number". Van een officiële aankondiging is echter nog geen sprake.

Dit artikel delen:

Lees meer

Live om 19:00 uur: Dakota op Donderdag Rambo, Mileena en Rain komen naar Mortal Kombat 11
1

Reacties op: 'Sonic the Hedgehog 2 vanaf morgen gratis op Steam'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    SuperDre

    • 9 oktober 2020 16:08
    Zeven uur in de ochtend of zeven uur in de avond.. In iedergeval niet ochtend want op dit moment is het spel nog niet gratis..

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.