Sonic Team (onderdeel van Sega) heeft al eerder laten weten dat het met vier games naar SpaceWorld 2001, later deze maand, zal komen. Daarbij zitten twee titels voor de GBA, en twee voor de Gamecube. Slechts een van die twee titels is bekend gemaakt, PSOv2, en dus stijgt de spanning. Zeker nu Sonic Team (de Sega developper die het meest gecharmeerd is van de Gamecube, tezamen met AM2) een zwaar gecensureerd screenshot online heeft geplaatst. Er valt weinig af te lezen aan deze screen, behalve dan misschien dat het geen shooter zal worden.

Aan de afmetingen van het screenshot is te zien dat het hier waarschijnlijk om een Gamecube titel gaat, aangezien een GBA scherm een stuk breder is (in verhouding).

Sonic Team says that the fourth title "unfortunately cannot be revealed yet," and asks that people visit its booth at Space World to finally see what it could be. A single, blurred out image of the mystery game is revealed.IGN zelf heeft de hoop gelegd op een vervolg op NiGHTS (jajajaja!!!) of een nieuwe Sonic game.

De tijd (SpaceWorld 2001 in dit geval) zal het leren.