Nieuws
Super Monkey Bal Banana Blitz HD

Sonic is speelbaar in Super Monkey Ball: Banana Blitz HD

Hij racet zich een weg naar de game

Geschreven door Dagmar De Groot op
Het Twitter-account van Sega Europa had heeft eerder vandaag een tweet geplaatst waarin bekend werd gemaakt dat Sonic naar Super Monkey Ball: Banana Blitz HD komt. Deze tweet is later weer verwijderd.

Goewel Sega de tweet vrij snel verwijderde is Twitter-gebruiker ColdmanHot er snel bij om het nieuws te delen. De tweet van SEGA toont een korte video, waarin Sonic wordt geïntroduceerd. Later deelt ColdmanHot ook de video die gekoppeld was aan de tweet van SEGA. In de video is Sonic in actie te zien en worden ook zijn attributen kort zichtbaar.

In de tweet van SEGA staat het volgende: “Hij ontsnapte uit de stad en komt terecht op Monkey Island – Sonic the Hedgehog rolt Super Monkey Ball: Banana Blitz HD in als een vrij te spelen personage. Speel Sonic vrij en race je een weg door 100 levels wanneer Super Monkey Ball: Banana Blitz HD uitkomt op 29 oktober 2019.”

Bekijk hieronder de video in de tweet van ColdmanHot.

Super Monkey Ball: Banana Blitz HD komt op 29 oktober uit voor PlayStation 4, Switch en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

De UltraGear-monitoren zijn de snelste gaming monitoren ter wereld Ban voor alle Gears 5-spelers die vroegtijdig een potje verlaten
0

Reacties op: Sonic is speelbaar in Super Monkey Ball: Banana Blitz HD

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.