Sonic Generations Wii geschrapt om HD-graphics | Gamer.nl

Sonic Generations Wii geschrapt om HD-graphics | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ons hoofddoel voor de consoleversies van Generations was om de kla ieke zones en omgevingen weer te geven in high-definition", vertelt Iizuka. "De Wii paste niet in dit concept, vandaar dat we het idee hebben geschrapt en besloten om, voor onze Nintendo-fans, een versie te maken voor de Nintendo 3DS." De Nintendo 3DS-versie wordt apart van de andere versies ontwikkeld en is side-scrolling platformgame.

Sonic Generations komt eind 2011 uit voor Nintendo 3DS, PlayStation 3 en Xbox 360. In een financieel rapport noemde Sega ook een PC-versie, deze is echter niet officieel aangekondigd. Spelers zullen in de spelcomputerversies zowel de kla ieke tweedimensionale side-scrolling gameplay ervaren als de driedimensionale gameplay uit de nieuwe Sonic-games.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou