Sonic Generations combineert 2D en 3D | Gamer.nl

Sonic Generations combineert 2D en 3D | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Spelers zullen zowel de kla ieke tweedimensionale side-scrolling gameplay ervaren als de driedimensionale gameplay uit de nieuwe Sonic-games. Sega belooft herkenbare levels "gebaseerd op drie karakteristieke tijdperken uit twintig jaar videogamegeschiedenis van Sonic the Hedgehog."

Daarbij is zowel Cla ic Sonic, de Sonic uit 1991, als Modern Sonic aanwezig. Deze verschillen niet alleen in uiterlijk, maar ook in de aanvallen waarover ze kunnen beschikken. Cla ic Sonic heeft Spin Dash en Spin Attack en Modern Sonic kan gebruikmaken van Homing Attack en Sonic Boost.

Chaos

In Sonic Generations krijgt de blauwe egel te maken met mysterieuze nieuwe macht die tijdgaten creeërt. Hierdoor worden Sonic en zijn vrienden naar het verleden getrokken, waar ze Cla ic Sonic tegenkomen. Samen moeten de twee Sonics hun vrienden redden en het opnemen tegen de nieuwe vijand.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou