Sonic Generations 3DS geheel side-scrolling | Gamer.nl

Sonic Generations 3DS geheel side-scrolling | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In Sonic Generations neemt de speler de controle over van zowel de kla ieke als de moderne Sonic. De levels met de kla ieke Sonic zijn gebaseerd op de momentum-gameplay uit de Sonic-games voor Sega Mega Drive terwijl de gameplay van de moderne Sonic vergelijkbaar is met die van de Sonic Rush-delen en Sonic Colours. 

Het spel kent afgezien van de kla ieke Green Hill Zone en Casino Night Zone uit Sonic the Hedgehog 2 volledig nieuwe levels. Waar de spelcomputerversies van Sonic Generations een groot aantal personages bevatten, bevat de 3DS-versie enkel personages die van belang zijn voor het verhaal. Sonic and the Black Knight-director Tetsu Katano heeft de leiding over de ontwikkeling van de 3DS-versie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou