Sonic Frontiers stond eigenlijk voor release in 2021 gepland

Sonic Frontiers stond eigenlijk voor release in 2021 gepland

Sonic Frontiers had in eerste instantie eigenlijk in 2021 uit moeten komen, maar Sega besloot de game intern uit te stellen om de kwaliteit zo hoog mogelijk te krijgen.

Dat blijkt uit een recent gesprek tussen Sega en investeerders. "We wilden de game eigenlijk dit jaar uitbrengen op de dertigste verjaardag van Sonic, maar besloten het uit te stellen om de kwaliteit verder te verbeteren."

In 2021 liet Sega weten aan een nieuwe, driedimensionale Sonic-game te werken en tijdens The Game Awards eind vorig jaar werd het spel onthuld. Hoewel details nog schaars zijn, lijkt Sonic Fontiers een soort open spelwereld te gaan bieden, of in ieder geval grotere gebieden te bevatten dan eerdere Sonic-games.

Sonic Frontiers verschijnt ergens dit najaar voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch. Sonic Team deelde ook artwork van Sonic the Hedgehog om het nieuwe jaar in te luiden. De atwork is hieronder te zien.

Sonic

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ok maar laat dan at zien kwa gameplay, want die teaser laat weinig zien. Vind dit ook van starfield volgens verhaal had die ook 2021 moeten komen maar heeft micro die naar 2022 gedaan.

0

@hulstpower Boeiend, gewoon afwachten :)

0
test

@brushaway daar hou ik dus niet van ;)

0

Aanbevolen voor jou