Nieuws
Sonic Frontiers

Sonic Frontiers-patch op PlayStation lost allerlei bugs op

Patch moet spoedig ook naar andere platforms komen

Geschreven door Michel Musters op
Aan het einde van afgelopen week is er een patch uitgekomen voor de PlayStation-versies van Sonic Frontiers waarmee allerlei bugs worden opgelost.

Update 1.10 is nu dus beschikbaar op PlayStation 5 en PlayStation 4, maar moet spoedig ook op andere platforms verschijnen. De patch lost allerlei bugs, verbeteringen in prestaties en crashes op. Ook zou de gameplay zijn geoptimaliseerd en is de user interface verbeterd.

Sonic Frontiers kwam eerder deze maand uit, maar diverse fans hekelden de staat waarin de game is uitgebracht. Regisseur Morio Kishimoto meldde dan ook dat de game "nog een lange weg heeft te gaan".  Hij noemde de release van de game zelfs een "wereldwijde speeltest".

Het spel scoorde een 5,5 op Gamer.nl: "Sonic Frontiers maakt op werkelijk geen enkel vlak indruk. Achter het technische drama, de simpele puzzels en saaie combat zit wel iets van een blauwdruk voor een goede driedimensionale Sonic-game, maar dan moet je wel heel erg goed zoeken."

Dit artikel delen:

Lees meer

Steam behaalde afgelopen weekend recordaantal gelijktijdige spelers Fusie tussen Square en Enix werd twintig jaar geleden aangekondigd
3

Reacties op: Sonic Frontiers-patch op PlayStation lost allerlei bugs op

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • RoyVG

  • 28 november 2022 11:32
  Halverwege vorige week mee begonnen. Ik vermaak me er prima mee, niet meer zoveel lol gehad met een (3D) Sonic sinds Sonic Adventure 2 op de Gamecube. Ik vind de 5.5 een beetje onterecht, het is een goeie 7 waard in mijn mening. Er is genoeg mis met de game, maar alles bij elkaar ben ik niet ontevreden met het resultaat. Het helpt dat ik er maar de helft voor betaald heb dankzij BF :P

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • gimbal2

  • 28 november 2022 11:54
  @RoyVG Het feit dat jij met weinig genoegen neemt maakt een game niet gelijk goed. De 5.5 ("net voldoende") klinkt in dat respect juist op zijn plaats, want mensen die met weinig genoeg nemen kunnen een game met een dergelijke score prima veilig kopen.

  Maar wie weet, misschien dat het met de patch nu een 6 of zelfs een 6.5 waard is. Helaas worden review scores niet bijgewerkt ondanks dat games dat vaak wel worden.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • RoyVG

  • 28 november 2022 16:07
  @gimbal2 Ik neem het over het algemeen niet zo nauw, nee. En op basis van tientallen (professionele) reviews online blijk ik zeker niet de enige te zijn. De een geeft het een 4, de ander een 9. Zolang ik lol heb in een game vindt ik het allemaal best, want dat is wat ik zoek in games, fun. Ik kan nog wel een aantal andere games verzinnen die ik een hogere score geef dan de gemiddelde reviewer.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.