Nieuws
Sonic Frontiers

Sonic Frontiers moet meeste content ooit in Sonic-game bieden

Game komt op 8 november uit op consoles en pc

Geschreven door Michel Musters op
Sonic Frontiers zou volgens Sega de meeste content ooit in een Sonic-game bevatten.

Dat claimt ontwikkelaar Takashi Iizuka in een interview met de Italiaanse gamesite Everyeye. "Ik kan niet verklappen hoeveel levels er in de game zitten, maar ik kan garanderen dat Frontiers de meeste content ooit in een Sonic-game bevat."

Hij vervolgt: "We willen er zeker van zijn dat Starfall Islands stimulerend genoeg zouden zijn voor spelers, met een hoop minigames en activiteiten die hun aandacht trekken tijdens het verkennen. Toen we de maps creërden, hebben we meteen goed nagedacht over waar we puzzels, hellingen en allerlei andere elementen gingen plaatsen om de nieuwsgierigheid van spelers te prikkelen."

Sonic Frontiers komt op 8 november uit voor pc, Xbox One, Xbox Series X en S, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch. De game bevat een open spelwereld, maar spelers stuiten geregeld aan op secties die aanvoelen als traditionelere Sonic-levels. Hieronder is een pas verschenen trailer van de game te bekijken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Splatoon 3 is in drie dagen tijd meer dan 3,45 miljoen keer verkocht in Japan Ubisoft-CEO: 'We faalden in het bieden van een inclusieve werkplek'
0

Reacties op: Sonic Frontiers moet meeste content ooit in Sonic-game bieden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.