Sonic Frontiers is meer dan 2,5 miljoen keer verkocht

Sonic Frontiers is meer dan 2,5 miljoen keer verkocht

De eerder dit najaar uitgekomen 3D-platformer Sonic Frontiers is wereldwijd inmiddels meer dan 2,5 miljoen keer verkocht.

Dat heeft Sega aangekondigd via social media. Na release ontving de game kritiek vanwege tekortkomingen op technisch vlak. De regisseur van de game gaf eerder al aan dat hij de periode na de release als een "wereldwijde speeltest" zag en dat de game constant verbeterd moet worden. Eind november kwam al een flinke patch uit waarmee diverse bugs werden weggepoetst.

Sonic Frontiers is verkrijgbaar voor pc, Xbox One, Xbox Series X en S, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch. De game bevat een open spelwereld, maar spelers stuiten geregeld aan op secties die aanvoelen als traditionelere Sonic-levels.

De game scoorde een 5,5 op Gamer.nl: "Sonic Frontiers maakt op werkelijk geen enkel vlak indruk. Achter het technische drama, de simpele puzzels en saaie combat zit wel iets van een blauwdruk voor een goede driedimensionale Sonic-game, maar dan moet je wel heel erg goed zoeken."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mooie aantallen. En dat is positief omdat dat ook voor Sega een signaal is op deze weg door te gaan en te perfectioneren en niet volgende game ineens weer andere mechanismen toevoegen. Of weghalen. Ook al is deze niet perfect kan dat wel worden met wat fine tunen. Dus dan zijn goede verkopen wel handig om het vertrouwen te hebben dat men op de goede weg zit. En dat hoop ik ook.

0
test

Ik snap niet waarom SEGA (en fans) niet kunnen accepteren dat deze franchise gewoon niet werkt in 3D. Al twintig jaar niet.

0
test

@Robbert. Thnx.maar ik denk dat je of mij niet begrijpt of een aanvulling wilde geven. Even voor de informatie ik ben geen fan van 3D sonic. Mijn vorige opmerkingen in eerdere onderwerpen waren ook vooral daarop gericht. Maar ik zie wel dat men deze stijl blijkbaar beter omarmt dan alles tot nu toe. Dat blijkt uit de verkoop. En dat betekend dat voor de fans en voor de franchise zelf best een mogelijkheid ligt om hier wat uit te maken wat voor de fans toch werkt. Eigenlijk wilde ik dat zeggen. Ik koop deze game zelf niet omdat ik echt nergens het gevoel krijg dat het en must have is, en ik volg altijd mijn gevoel.

0

@Robbert. Sonic adventure 1 en 2 waren toch echt fantastisch hoor.

0
test

Mooi dat het verkoopt, maar de teleurstelling was bij mij groter dan de blijdschap. Heb me er echt doorheen moeten sleuren ok het te doorspelen. Eigenlijk blonk het voor mij in echt werkelijk geen enkel punt uit. En open wereld ben ik zelf eigenlijk niet eens een voorstander van in een Sonic game.

0

Aanbevolen voor jou