Sonic-film mogelijk grootste openingsweekend voor gameverfilming

Sonic-film mogelijk grootste openingsweekend voor gameverfilming

De Sonic-film heeft een succesvol openingsweekend achter de rug. De film heeft het mogelijk zelfs nog beter gedaan dan Detective Pikachu.

Volgens Box Office Mojo, een bedrijf dat de opbrengsten van films bijhoudt, heeft Sonic The Hedgehog afgelopen weekend 57 miljoen dollar binnengehaald in de box office van de Verenigde Staten. Dat is 2,8 miljoen dollar meer dan Detective Pikachu vorig jaar binnenhaalde. Buiten de Verenigde Staten heeft de film het ook nog goed gedaan. Sonic heeft daar 43 miljoen dollar opgebracht.

Watch on YouTube

Het bedrag gaat alleen op dit moment over een schatting van Box Office Mojo. Het officiële bedrag kan mogelijk nog hoger uitvallen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Film gisteren gezien en man wat was ie slecht, gelukkig vond me zoon hem helemaal geweldig en voor zijn leeftijd is de film dan ook.

0
test

@hulstpower Heb de nieuwe trailers gezien en volgens mij is Jim Carrey best vermakelijk toch? Ik bedoel, als je een nieuwe The Godfather verwacht kom je bezopen uit maar als je gewoon een slapstick Jim Carrey vehikel accepteert kan de film best vermakelijk zijn volgens mij.

0
test

@TheChief Zag hem in het nl dus kan geen mening geven over jim carrey maar vond de film zelf neit heel goed. Maar dat is een kwestie van je smaak me zoon vond hem geweldig en daar gaat hem. zou liever zien dat ze in deel 2 gewoon in de sonic wereld blijven inplaats van de aarde.

0
test

@hulstpower Ik ben er geweest en vond hem fantastisch. Natuurlijk is het geen Lord of the Rings of Inception maar voor de film die het is en voor wie de film is is hij echt wel goed. Daarnaast is het natuurlijk een kinder film maar iedereen die iets heeft met sonic zal hem ook super vinden.

0
test

@controvi Daarom zeg ik toch ook het is voor de kinderen gemaakt. Ik vond hem persoonlijk niet veel aan. En zie liever voor een deel 2 dat ze in de wereld van sonic blijven inplaats van de aarde.

0

@hulstpower ik heb hem ook gisteren gezien. Ik vond hem eigenlijk best vermakelijk.

0
test

@Fred6er smaken verschillen toch. Maar zst vol met kinderen en zei vonden hem ook geweldig. Misschien dst ik hem nog eens in engels moet kijken als ie op bluray uit is.

0

@Fred6er ik eigenlijk ook wel. Snap ook wel dat het verhaal niet echt hoogstaand is, maar vond Jim Carrey de rol van Robotnik wel goed en grappig speelde.

0

Aanbevolen voor jou