Update: Sega werkt aan patch om bugs in Sonic Colors: Ultimate tegen te gaan

Update: Sega werkt aan patch om bugs in Sonic Colors: Ultimate tegen te gaan

Sega zegt op de hoogte te zijn van bugs in Sonic Colors: Ultimate en aan een patch te werken.

Dat meldt Sega's social media manager voor het Sonic-merk, Katie Chrzanowski, op Twitter. Ze laat weten dat de ontwikkelaar luistert en bezig is met het samenstellen van de patch.

Ook laat ze weten dat bepaalde video's die dit weekend online zijn gekomen van de Switch-versie van Sonic Colors: Ultimate niet echt van de Switch-versie zijn, maar van de game die op een emulator draait. 

Dat is echter niet de complete oorzaak van de bugs die vooral de Switch-versie van de game plagen. Zo heeft GameXplain een video geplaatst met bugs die puur van de consoleversie komen en dus niet tijdens het spelen op een emulator opdoken.

Wanneer de patch precies uitkomt is nog niet bekend.

Oorspronkelijk bericht:

Spelers van het vorige week verschenen Sonic Colors: Ultimate doen op internet hun beklag over de bugs in het spel.

De bugs teisteren vooral de Switch-versie van het spel. Spelers vallen bijvoorbeeld door de vloer van levels heen en hebben last van crashes en plotseling vreemd ogende graphics. Dat is extra opvallend omdat Sonic Colors: Ultimate een remaster is van een Wii-game.

De Switch-versie van de game loopt sowieso al in 30 frames per seconde ten opzichte van de 60 fps op andere platforms, terwijl er weinig visuele verbeteringen ten opzichte van het origineel zijn te zien. Mensen storen zich echter bovenal aan de bugs.

Hieronder zijn enkele voorbeelden te zien. Sonic Colors: Ulimate is sinds eind vorige week verkrijgbaar op Switch, PlayStation 4, Xbox One en Epic Games Store. Onlangs werd de fysieke editie van het spel al uitgesteld in Europa vanwege logistieke problemen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ik vind het er wel cool uit zien zo :P Had in de tijd van WoW ook zoiets op mn pc, kort daarna was de videokaart kapot. Zolang andere spellen er geen last van hebben denk ik wel dat je Switch veilig is en het wel softwarematig te fixen valt.

0
test

Ik speel hem op de xbox en daar draait ie prima!

0

Aanbevolen voor jou