Sonic Boom is slechtst verkochte Sonic-game ooit | Gamer.nl

Sonic Boom is slechtst verkochte Sonic-game ooit | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Sonic Boom: Rise of Lyric en Sonic Boom: Shattered Crystal, die respectievelijk op Wii U en 3DS verschenen, zijn samen wereldwijd 490.000 keer verkocht. Ter vergelijking: Sonic Lost World is ongeveer 710.000 keer verkocht en Sonic Generations 1.850.000 keer. 

Verder maakte Sega bekend dat Alien: Isolation in 2014 1.76 miljoen keer verkocht is. Het bedrijf is van plan zich steeds meer te richten op het digitaal uitbrengen van games, omdat hier de meeste winst te behalen valt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou