Sommige Warzone 2.0-spelers krijgen melding dat ze Modern Warfare 2 moeten kopen om te kunnen spelen

Sommige Warzone 2.0-spelers krijgen melding dat ze Modern Warfare 2 moeten kopen om te kunnen spelen

Een bug lijkt ervoor te zorgen dat spelers van Warzone 2.0 na enkele potjes de game niet meer kunnen opstarten. Ze worden geconfronteerd met een bericht dat zegt dat ze "Modern Warfare 2 moeten kopen om overal toegang tot te krijgen".

Het leidde tot enkele gefrustreerde berichten op onder andere Reddit. Spelers die de game niet hebben gekocht melden dat ze eerst wel gewoon Warzone 2.0 konden spelen, maar nu geen enkele van de gamemodi nog in komen. Sommigen zeggen dat ze de DMZ-modus wel nog in komen, anderen juist niet.

De getroffen spelers denken dat het om een bug bij de launcher van de games gaat. Warzone 2.0 en Call of Duty: Modern Warfare 2 delen die launcher immers, ondanks dat het twee aparte games zijn.

De Trello-pagina van Warzone 2.0, waarop ontwikkelaar Raven Software bijhoudt welke problemen er bekend zijn en aan welke oplossingen er wordt gewerkt, meldt iets over de 'Play again'-knop. "De 'Play again'-knop na een potje is uitgeschakeld terwijl wij naar een probleem kijken", zo staat er sinds 16 november. Het is onbekend of dat probleem iets te maken heeft met het buitensluiten van spelers.

Naar verluidt werkt het voor sommige spelers die last van de bug hebben om voor een Warzone 2.0-match uitgenodigd te worden via een Voice Channel. Zo zouden ze de game wel weer kunnen spelen. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou