Sommige Ubisoft-games mogelijk niet backwards compatible op PS5

Sommige Ubisoft-games mogelijk niet backwards compatible op PS5

Enkele Ubisoft-games zijn mogelijk niet backwards compatible op PlayStation 5. Dat blijkt uit een update van Ubisoft.

In een bericht over backwards compatiblity van Ubisoft-games gaf de uitgever aan dat Assassin's Creed Syndicate, de Assassin's Creed Chronicles-games, Star Trek Bridge Crew, Werewolves Within, Space Junkies en Risk niet speelbaar zijn. De Xbox One-versies zouden echter wel speelbaar zijn op de Series X en S.

Inmiddels is de lijst verwijderd van Ubisofts website. Aan Kotaku meldt het bedrijf als reden dat de lijst mogelijk fouten bevat, maar verdere details worden niet gegeven.

Microsoft gaf recent aan dat alle games die speelbaar zijn op Xbox One - met uitzondering van Kinect-games - speelbaar zijn op Series X en S. Ook alle PS4-games zijn speelbaar op PlayStation 5, met een paar uitzonderingen.Of bovengenoemde Ubisoft-titels daarbij horen is nog niet duidelijk.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik vind het allemaal wel erg vaag die backward compatibility op de PS5. Veel tegenstrijdige berichten van wat wel en wat niet speelbaar is op de PS5.

0
test

@fonsrutte waarom is het zo moeilijk voor je ? Dat de xbox one maar 577 van de 2048 bestaande 360 games kan afspelen heeft alles te maken met ditzelfde probleem: games lopen nou niet eenmaal gelijk 1 op 1 op nieuwe systemen en moeten allemaal gepatched of speelbaar gemaakt worden en getest worden. en dan heb ik het nog niet eens over licenties van muziek en publishers die geregeld moeten worden. Is dat echt zo moeilijk te begrijpen?

0
test

@ali3n8tor 1 ding xbox is gestopt met games van 360 naar de one te doen en focus ging naar series x. Dus er komen meer games van 360 naar series x toe. Verder werken wel alle games van xbox one op series s en x op kinect na. Dit zijn ps4 games die niet werken op ps5 terwijl Sony zei alleen deze paar titels werken niet, weer een moment dus dat Sony niet eerlijk is. Ik ga er vanuit dat er nog veel meer titels zijn die niet gaan werken op ps5 dan wat Sony zegt. Ze willen gewoon zeggen 99% werkt maar denk dat het wel iets lager ligt helaas. Terwijl als ze gewoon eerlijk zeggen weten wij fans wat ons te wachten staat.

0
test

Waarom zou AC Syndicate niet compatible zijn en AC Unity wel? Unity is amper compatible voor de PS4 en dan zou het wel goed moeten werken op de PS5?

0

Aanbevolen voor jou