Onze Belgische vrienden van JimTV komen met het nogal vreemde nieuws dat de releasedatum van het langverwachte Soldier Of Fortune 2 is uitgesteld naar einde dit jaar. Activision, de uitgever van het spel zou naar verwachting dit bericht einde deze week officieel vrijgeven.

Een leuk detail van dit bericht is dat de schrijver ervan (DR.Frankman) een voormalig medewerker is van de Nederlandse Activision distributeur. Het is dan ook zeer waarschijnlijk dat dit nieuws (zoals gezegd) 100% waar is.

Update 18:10 Iemand van Blue's News heeft "off-the-record" contact gehad dat het bericht van JimTV NIET correct is. Dit is nog steeds geen officiele bevestiging, dus het blijft wachten op Activision of Raven Software. Zelfde geluiden komen ook van Homelan. Daar kunnen we lezen dat de site contact heeft gehad met "bronnen" die bevestigen dat het verhaal NIET waar is. Ook hier is nog niets officieel. Het verhaal gaat als een lopend vuurtje, want ook volgens Shacknews is het bericht NIET waar.Jawel, de nachtmerrie van véle gamers is uitgekomen want SOF2 is uitgesteld naar het einde van het jaar!

Normaalgezien zou de opvolger van het fantastische Soldiers Of Fortune in maart uitkomen maar Activision gaat op het einde van deze week bekendmaken dat SOF2 het levenslicht pas gaat zien op het einde van dit jaar...

Voor véle gamers gaat dit een schok zijn en ze zullen dit niet willen geloven maar je mag er zeker van zijn dat dit nieuws voor 100% waar is!

Dit nieuws hebben we te horen gekregen via de ameriakaase contacten van Frank! Zodra we meer mogen loslaten over de reden zal je het hier vinden bij Jim.be of in een van de uitzendingen.Voorlopig kunnen we dus beter wachten op Jedi Knight II, een titel die trouwens ook bij Raven Software in de maak is.