We zijn nog maar een fractie verwijderd van de release van Soldier of Fortune 2, de first person shooter met de ruige moordenaar John Mullins in de hoofdrol. En omdat de game in de Verenigde Staten al uit is heeft Raven Software vandaag de 'Software Developers Kit' voor het spel vrijgegeven.

Met deze SDK kan er naar hartelust geklooid worden aan de technische kant van de game, wat betekend dat we binnenkort de eerste MOD's kunnen verwachten.Raven Software has released the multiplayer SDK for Soldier of Fortune II: Double Helix, offering prospective mod authors everything needed to start creating modifications for this new mercenary FPS. The SDK includes editors and tools, game code, documentation and a few samples, and some of the content also applies to single-player modding.

Helaas is de SDK alleen voor de multiplayer optie geschikt, hoewel dit de pret echter niet mag drukken. Het bestand is vanaf 3D Gamers te downloaden, surf naar het volgende bericht om de file op te halen. Met dank aan MaZinger voor het melden van dit nieuws.