Soa-educatiegame Privates nu beschikbaar | Gamer.nl

Soa-educatiegame Privates nu beschikbaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De microscopisch kleine soldaatjes dalen met hun virus- en bacteriebestrijdende geweren af in de lichaamsholtes waar soa's zich huisvesten, waaronder de vagina en de anus. De speler neemt het op tegen soa's als chlamydia, herpes en zelfs HIV. Het is de bedoeling het juiste wapen tegen de juiste soa te gebruiken. Een anti-viraal wapen werkt immers niet tegen een bacteriële infectie.

Elke soa die de speler tegenkomt kan worden gescand waarna nuttige informatie over de soa verschijnt, zoals de manier waarop het het op te lopen is, de symptomen en de bestrijding. Privates kent een typisch Britse, humoristische ondertoon en probeert daarmee niet te belerend over te komen. De volledige game is nog geen 100 MB groot en te downloaden vanaf de site van de Britse televisiezender E4.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou