Snowboardgame Shredders komt op 17 maart uit

Snowboardgame Shredders komt op 17 maart uit

De snowboardgame Shredders verschijnt op 17 maart voor Xbox Series X en S en pc.

Dat hebben uitgever FoamPunch en ontwikkelaars I-Illusions en Let It Roll aangekondigd. De game komt pc uit op Steam en de Microsoft Store. Tevens komt het spel beschikbaar via Xbox Game Pass.

Shredders moet uiterst realistische snowboardactie aanbieden. Ook zijn er diverse bekende professionele snowboarders te besturen, waaronder Jamie Anderson, Kevin Backstrom, Arthur Longo, Leanne Pelosi, Jill Perkins en Zeb Powell. Verder zitten er merken als Burton, The North Face, K2, Vans en Volcom in.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice. Dit ziet er in ieder geval wel leuk uit. Ik hou enorm van snowboarden, persoonlijk wel meer van snelheid en afdaling dan van stunten maar dat is omdat ik het stunten toch minder goed aandurf. Dus een game als dit is een uitkomst. Kan ik toch die stuntende boarder zijn. Hahah

0
test

Ik heb hier wel potje zin in hoor! Steep redelijk grijs gespeeld maar pak ik bijna niet meer op. Werd ook beetje gek van al die betaalde uitbreidingen van UBI.. denk je gold edition gekocht te hebben.. ,maar goed; Shredders, laten we hopen dat het net zo soepel speelt als het er uitziet.

0

Aanbevolen voor jou