Snoop Dogg wordt mogelijk operator in Call of Duty: Warzone

Snoop Dogg wordt mogelijk operator in Call of Duty: Warzone

Rapper Snoop Dogg wordt mogelijk een operator in Call of Duty: Warzone.

ZestyCodLeaks, een Twitter-account dat eerder ook al onder andere de Attack on Titan-crossover en het tweede seizoen van Warzone lekte, heeft een illustratie van een skin gebaseerd op Snoop Dogg online geplaatst.

Snoop Dog is al eerder in de Call of Duty-franchise verschenen: hij verleende zijn stem aan een voice pack voor Call of Duty: Ghosts. Het is niet ongebruikelijk dat er in een Call of Duty-game skins gebaseerd op personages of beroemdheden verschijnen.

Vooralsnog is de Snoop Dogg-skin niet officieel aangekondigd. Vandaag begint het tweede seizoen van Warzone en Vanguard. Lees hier meer over de inhoud. Dit weekend werd aangekondigd dat Infinity Ward aan zowel een vervolg op het in 2019 verschenen Modern Warfare als een vervolg op Warzone werkt, die beiden later dit jaar moeten verschijnen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

met ze deathrow chain om weer

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@san5324 niet gehoord nog

0

@hulstpower Hij heeft Death Row dan ook gekocht afgelopen week.

0
test

@Ritch ja dat weet ik wel vandaar dat ik zei ze desthrow chain. Maar snoop is denk ik nirt de gene die deathrow naar oude niveau krijgt daar heb je een dr dre voor nodig.

0
test

in MW zaten een hoop skins die op echte mensen zijn gebaseerd. Op 1 of (2) andere manier kan ik alleen die van Mara nog onthouden :)

0

@-JK- Hij maakt hem hoor!!! XD

0

Aanbevolen voor jou