Nieuws
NEOGEO

De NeoGeo Arcade Stick Pro wordt aangekondigd door SNK

Wordt gebruikt als joystick en console

Geschreven door Cody van den Bogert op
SNK heeft de NeoGeo Arcade Stick Pro aangekondigd, deze mini-console beschikt over twintig klassieke SNK-vechtspellen en kan op twee verschillende manier worden gebruikt.

Volgens SNK is dit nieuwste stukje hardware geïnspireerd door de NeoGeo CD-controller. Dit is dan ook terug te zien in het design van de Arcade Stick Pro. De mini-console kan switchen tussen twee modi: de joystickmodus en de consolemodus.

In de Joystick-modus steekt de de speler de controller in de NeoGeo-mini of pc. Op deze manier kan de speler de console als controller gebruiken.

NEOGEO

Bij de consolemodus is het de bedoeling dat spelers het apparaat met een HDMI-kabel koppelen aan een televisie. Op deze manier functioneert het apparaat zowel als controller, als console.

Spelers krijgen bovendien de mogelijkheid om zelf de button layout aan te passen. Daarnaast kan er een tweede NeoGeo Arcade Stick Pro worden aangesloten, zo kunnen de klassieke NeoGeo-spellen ook met zijn tweeën gespeeld worden.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt voor de NeoGeo Arcade Stick, de ontwikkelaar geeft wel aan dat de lanceerdata per land of werelddeel kan verschillen.

Dit artikel delen:

Lees meer

PlayStation UK brengt PS4-exclusives uit met stijlvolle sleeves Civilization 6 ontvangt battle royale-modus Red Death
0

Reacties op: De NeoGeo Arcade Stick Pro wordt aangekondigd door SNK

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.