Sniper Elite V2 en Brothers gratis met Games with Gold | Gamer.nl

Sniper Elite V2 en Brothers gratis met Games with Gold | Gamer.nl

De MSI GT72 2PE Dominator Pro is een compleet pakket van goede hardware. De bijgeleverde extra’s zijn welkom en recente games draaien naar tevredenheid. De effectieve, maar luide koeling maken een nauwsluitende headset verplicht. De laptop is te zwaar om comfortabel mee te nemen. Door die gebrekkige mobiliteit is de GT72 alleen geschikt voor een select gezelschap dat er bakken met geld voor over heeft om per se geen desktop te halen.

Games with Gold start op 1 februari met Brothers: A Tale of Two Sons. Deze game is gemaakt door het Zweedse Starbreeze Studios, bekend van onder andere Payday. Het spel kwam in augstus 2013 uit op Xbox Live Arcade en verscheen de maand daarna op PlayStation Network en Steam. Spelers besturen twee broers afzonderlijk met de twee sticks van de controller en moeten puzzels oplo en terwijl het tweetal een medicijn voor hun zieke vader zoekt. De game is tot 15 februari te downloaden.

De tweede gratis game is Sniper Elite V2, te downloaden van 16 tot 28 februari. Hierin zijn spelers een sniper in de nadagen van de Tweede Wereldoorlog. De nazi's sporen Ru ische raketgeleerden op om V2-raketten te maken. Aan spelers de taak om dit te voorkomen. Het spel is een mix tu en snipergameplay en stealth: spelers hebben verscheidene gadgets tot hun beschikking, zoals mijnen geactiveerd door struikeldraad.

Tot slot is indiegame #IDARB ook tu en 1 en 15 februari gratis te downloaden. Het is een tweedimensionale platformer gekruist met een balspel. Spelers moeten de bal in het doel van de tegenstander zien te schieten, maar krijgen ondertu en hinder van obstakels. Zo kan het level onder water komen te staan. De game komt speciaal voor Games with Gold uit en is nu beschikbaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou