Nieuws
Sniper Elite 5

Sniper Elite 5 verschijnt op 26 mei

Komt uit op consoles, pc en Xbox Game Pass

Geschreven door Michel Musters op
Sniper Elite 5 komt op 26 mei uit.

Dat heeft Rebellion onthuld. Ook werd er een nieuwe trailer uitgebracht, die hieronder te bekijken is. Mensen kunnen het spel alvast reserveren, waardoor ze als bonus de Target Führer-campagnemissie en de P.1938 Suppressed Pistol ontvangen wanneer de game uitkomt.

Sniper Elite 5 werd eind vorig jaar aangekondigd. De game moet zoals gebruikelijk voor de reeks voornamelijk sluipschutteractie bieden. Ook de iconische kill cam keert weer terug, die volgens Rebellion "realistischer en griezeliger dan ooit is". 

Waar in het vorige deel nog Italië in 1943 werd bezocht, doen spelers in Sniper Elite 5 Frankrijk in 1944 aan. De game moet volgens de makers de "grootste en meest immersieve" maps tot nu toe in de franchise bevatten.

De game krijgt tevens een co-op-modus, waarin speler elkaar opdrachten kunnen geven, items kunnen delen en elkaar kunnen helen. Ook bevat het spel een Survival-modus voor vier spelers. Er zijn verder gevechten voor maximaal zestien spelers en een Invasion-modus voor de campagne, waarbij een speler een vijand kan besturen.

Sniper Elite 5 verschijnt op pc, Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4. Ook komt de game op release op Xbox Game Pass te staan. 

Dit artikel delen:

Lees meer

Trek to Yomi-trailer toont spannende gevechten Adventuregame Tunic nu uit, ook op Xbox Game Pass
1

Reacties op: Sniper Elite 5 verschijnt op 26 mei

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Tinus Tussengas-1

    • 17 maart 2022 11:30
    Ik heb me prima vermaakt met deel 3 en 4, dus dat zal met deze ongetwijfeld ook goed komen. Lekker met een maat in coop spelen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.