Nieuws
Sniper Elite 5

Sniper Elite 5 komt volgend jaar uit

Verschijnt op consoles en pc

Geschreven door Michel Musters op
Deze week heeft ontwikkelaar Rebellion Sniper Elite 5 onthuld.

De game kwam al kort voorbij tijdens The Game Awards, toen vermeld werd dat het spel vanaf lancering op Game Pass staat, maar inmiddels is de game volledig onthuld. Sniper Elite 5 moet ergens in 2022 op pc, alsmede Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4 verschijnen.

De game moet zoals gebruikelijk voor de reeks flink wat sluipschutteractie bieden. Ook de iconische kill cam keert weer terug, die volgens Rebellion "realistischer en griezeliger dan ooit is". Waar in het vorige deel nog Italië in 1943 werd bezocht, doen spelers in Sniper Elite 5 Frankrijk in 1944 aan. De game moet volgens de makers de "grootste en meest immersieve" maps tot nu toe in de franchise bevatten.

De game krijgt tevens een co-op-modus, waarin speler elkaar opdrachten kunnen geven, items kunnen delen en elkaar kunnen helen. Ook bevat het spel een Survival-modus voor vier spelers. Er zijn verder gevechten voor maximaal zestien spelers en een Invasion-modus voor de campagne, waarbij een speler een vijand kan besturen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Pc-versies Final Fantasy 7 Remake Intergrade en Forspoken kosten 80 euro De Cinebar Ultima Surround 4.0-set is een mix tussen hi-fi en soundbar
0

Reacties op: Sniper Elite 5 komt volgend jaar uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.