Sniper Elite 5 door een fout pas later op Epic Games Store

Sniper Elite 5 door een fout pas later op Epic Games Store

Sniper Elite 5 is niet op de Epic Games Store verschenen. Volgens ontwikkelaar Rebellion kwam dat door een fout die buiten hun controle ligt.

De game was wel te pre-orderen via de Epic Games Store maar werd vlak voor de release offline gehaald. Spelers die de game al hadden besteld, kregen hun geld terug. Het is niet duidelijk waarom de game ineens niet op de Epic Games Store staat.

Aan VGC liet Rebellion het volgende weten: “Door omstandigheden buiten onze controle is Sniper Elite 5 bij release niet beschikbaar via de Epic Store. De game komt later uit op dat platform. We bieden onze excuses aan voor het ongemak.” Pc-spelers kunnen de game wel downloaden via Steam en de Windows Store.

Sniper Elite 5 kwam afgelopen donderdag uit op de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De game is ook te downloaden via Xbox Game Pass. Wanneer de game beschikbaar is via de Epic Games Store is nog niet bekend. 

Lars beloonde Sniper Elite 5 met een 8 op Gamer. "Sniper Elite 5 is in ieder opzicht net iets beter dan zijn voorganger, maar het scheelt allemaal niet veel. Er is net wat meer content, er zit net wat meer variatie in en het ziet er allemaal net wat beter uit. Toch moet je twee keer met je ogen knipperen om het verschil tussen Sniper Elite 4 en 5 te zien. Het resultaat is een tamelijk risicoloos vervolg, maar daardoor niet minder leuk," schreef hij in zijn review.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou