Sneeuwpopbouwspel wordt goedkoper naarmate het kouder is | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De game komt vandaag uit en kost normaal omgerekend zo'n 10 euro. Tot 10 maart bepaalt de temperatuur in Londen echter de prijs van het spel: als het bijvoorbeeld 8°C is, kost de game 8 dollar. Tu en 17:00 en 18:00 lokale tijd controleert de ontwikkelaar de temperatuur en past de prijs van het spel aan.

Spelers moeten in A Good Snowman Is Hard To Build sneeuwballen rollen en op elkaar stapelen om een sneeuwpop te maken. Het spel werkt met vakjes: per gerold vakje groeit de sneeuwbal steeds verder. Het spel introduceert verderop uitdagingen zoals obstakels.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou