Snapchat start met gameplatform voor iOS en Android

Snapchat start met gameplatform voor iOS en Android

Snapchat komt binnenkort met een gameplatform. In de applicatie is het binnenkort mogelijk om samen met vrienden kleine partygames te spelen. Ga simpelweg naar een chat en je kan beginnen.

Het doel van het platform is om vrienden constant games te laten spelen en met elkaar te laten chatten, zonder dat instellingen nodig zijn. “We willen het gevoel creëren dat spelers schouder aan schouder op hetzelfde scherm spelen”, aldus Snapchat

Snapchat gaat de samenwerking aan met ontwikkelaars Game Closure, PikPok, Spry Fox, Zeptolab en Zynga en brengt exclusieve games naar het platform. De game van Snapchat zelf, Bitmoji Party, bestaat uit minispelletjes, zoals Pool Party, Kick Off, Spin Session en Zombie Escape.

Media has no description

Daarnaast komen er vijf andere games aan:

  • Alphabear Hustle is de game van Spry Fox. Je kan samenwerken om woorden te spellen, beren te verzamelen of je eigen stad te bouwen. C.A.T.S. (Crash Arena Turbo Stars).

  • Drift Race van Cut the Rope-ontwikkelaar ZeptoLab is een racespel voor maximaal zes personen tegelijk.

  • Snake Squad is de battle royale game van Game Closure. Het is de bedoeling dat je als slang goed manoeuvreert om de concurrentie de baas te blijven.

  • Tiny Royale is de game van Farmville-ontwikkelaar Zynga. De naam spreekt wel een beetje voor zich, maar je moet een weg schieten naar de overwinning. Alleen of samen met je vrienden.

  • Ten slotte komt Snapchat met de game Zombie Rescue Squad van PikPok. Samen met je vrienden kan je de strijd aangaan met zombies en overlevenden redden. Mis niet de helikopter, want dan blijf je gewoon achter.


Snapchat rolt de games vanaf nu uit naar iOS en Android. Het kan dus nog even duren voordat je de games kunt uitproberen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Snapchat zuigt je batterij leeg!

0

Aanbevolen voor jou