Nieuws
Super Smash Bros. Ultimate

Europese Smash Bros. Ultimate-finale vindt plaats in Amsterdam

Kaarten binnenkort beschikbaar

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Op 4 en 5 mei wordt tijdens de Super Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup 2019 gestreden om een ticket voor het Wereldkampioenschap. Ook het Nederlandse team Triple SSS doet mee aan het toernooi, dat plaatsvindt in Amsterdam.

De finale van de Super Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup 2019 wordt gehouden in Amsterdam. Op 4 en 5 mei nemen de beste teams uit Europa het tegen elkaar op in de Beurs van Berlage, waarin wordt gespeeld om een ticket voor het Wereldkampioenschap dat op 8 juni wordt gehouden in Los Angeles.

Nederland wordt op de European Smash Ball Team Cup vertegenwoordigd door team Triple SSS, bestaande uit de spelers Supahsemmie, Space en Skipper. Het team kroonde zich tot Nederlands kampioen tijdens de Heroes Dutch Comic Con, waar het won van Team Brabant met 3-1.

Kaarten voor het evenement kunnen in beperkte aantallen worden gereserveerd door fans en zijn binnenkort beschikbaar. Het toernooi kan ook live worden gevolgd op het Twitch- en Youtube-kanaal van Nintendo Nederland.

Ook het Wereldkampioenschap Splatoon 2 vindt plaats op 8 juni in Los Angeles. In maart vond al het Europees Kampioenschap van het spel plaats, dat werd gewonnen door het Franse team Alliance Rogue. Gamer.nl reisde af naar Parijs om het toernooi bij te wonen, kennis te maken met het Nederlandse team Polderlantis en te kijken in hoeverre Splatoon werkt als e-sport.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwste Fortnite-wapen is explosieve pijl en boog Iron Man VR, No Man’s Sky en de toekomst van PlayStation VR
1

Reacties op: Europese Smash Bros. Ultimate-finale vindt plaats in Amsterdam

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Ladathion

    • 3 april 2019 10:47
    Waar kunnen de tickets gekocht worden?

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.