Nieuws
Super Smash Bros. Ultimate

Smash Bros.-bedenker zegt vanaf nu minder personages te onthullen

Sakurai trekt aan de rem

Geschreven door Rick Bloemzaad op
De bedenker van de Super Smash Bros.-franchise, Masahiro Sakurai, zegt voor Super Smash Bros. Ultimate minder personages te gaan onthullen dan voorheen.

Momenteel zijn er voor de aankomende game Super Smash Bros. Ultimate negen nieuwe personages onthuld. Het gaat hierbij om Simon Belmont, King K. Rool, Ridley, Inkling en Isabelle. Daarnaast werden tot nu toe vier zogenoemde echo-vechters aangekondigd; Daisy, Chrom, Richter en Dark Samus.

Sakurai maakte volgens Nintendolife in de wekelijkse column van Famitsu duidelijk vanaf nu minder snel personages te gaan onthullen in aanloop naar de release. "In de Nintendo Direct kondigden wij Isabelle aan... hoe dan ook, het is een verkeerd idee om te denken dat deze onthullingen in hetzelfde tempo zullen voortzetten totdat Super Smash Bros. Ultimate uitkomt. Wij zijn misschien iets te enthousiast geweest in het onthullen van nieuwe personages, dus zullen we vanaf nu wat zuiniger zijn."

Super Smash Bros. Ultimate

Daarnaast sprak Sakurai over de status in de ontwikkeling van de nieuwe game. Volgens de bedenker van de franchise is de game bijna afgerond en klaar om verscheept te worden.

Hiermee bestaat de kans dat er nog steeds nieuwe personages onthuld gaan worden in aanloop naar de release van Super Smash Bros. Ultimate. In de nieuwe game zijn alle personages uit eerdere edities van de franchise te spelen en beslaat daarmee al een roster van minstens 73 personages.

Super Smash Bros. Ultimate verschijnt op 7 december voor Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Deze screenshots maakten wij tijdens het spelen van Assassin's Creed Odyssey Fortnite krijgt vanaf vandaag crossplay op PS4
1

Reacties op: Smash Bros.-bedenker zegt vanaf nu minder personages te onthullen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    timtim96

    • 26 september 2018 17:57
    Nog even en het kiezen van een personage gaat langer duren dan het potje Smash

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.