Sluipwerk in lanceringstrailer Assassin’s Creed Chronicles: China | Gamer.nl

Sluipwerk in lanceringstrailer Assassin’s Creed Chronicles: China | Gamer.nl

Ubisoft heeft de lanceringstrailer van Assassin’s Creed Chronicles: China getoond. De trailer verscheen vandaag en tentoonstelt de visuele stijl van dit deel.

Het eerste deel van de A a in’s Creed Chronicles-trilogie speelt zich af in China tijdens het begin van de ondergang van de Ming Dynastie. Spelers kruipen in de 2.5D-game in de huid van sluipmoordenaar Shao Jun uit de geanimeerde korte film A a in’s Creed Embers.

Het tweede deel van de serie, A a in’s Creed Chronicles: India, speelt zich af wanneer het Sikh Imperium in staat van oorlog verkeerd. Het derde deel, Creed Chronicles: Ru ia, speelt zich af tijdens de nasleep van de Rode Oktoberrevolutie. Alhoewel de drie delen elke een andere locatie, tijd en grafische stijl hebben, zijn de verschillende verhalen met elkaar verbonden. Ubisoft laat nog niets los over releasedata van deze overige delen.

A a in’s Creed Chronicles: China wordt op 22 april gelanceerd als downloadbare game voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Lees onze review voor meer informatie over de game.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou