Volgens de vacature is Sledgehammer op zoek naar een Senior FX Artist om mee te helpen met het creëren van "de meest exceptionele real-time, hyperrealistische effecten voor zijn Call of Duty-game."

Al jaren komt er elke november een Call of Duty-game uit, in de oneven jaren ontwikkeld door Infinity Ward en in de even jaren door Treyarch. Treyarch werkt momenteel aan Call of Duty: Black Ops 2, die gepland staat voor november van dit jaar. Vermoedelijk werkt Sledgehammer aan de Call of Duty-game voor 2013. Van Infinity Ward werd namelijk bekend dat de studio bezig is met een first-person shooter, waarschijnlijk een Call of Duty-game, voor de volgende generatie spelcomputers.

Sledgehammer

Sledgehammer heeft in het verleden gewerkt aan een third-person shooter in de Call of Duty-serie. De ontwikkeling van die game is stopgezet. Daarnaast heeft de studio Infinity Ward ondersteund bij het maken van Call of Duty: Modern Warfare 3. Infinity Ward had die hulp nodig toen de helft van de werknemers in 2010 vertrok nadat studiobazen Vince Zampella en Jason West door Activision de laan uit waren gestuurd.