Sledgehammer onderzoekt crashes in Call of Duty: Vanguard

Sledgehammer onderzoekt crashes in Call of Duty: Vanguard

Sinds gisteravond ervaren diverse Call of Duty: Vanguard-spelers crashes in de online multiplayer van Call of Duty: Vanguard. Ontwikkelaar Sledgehammer Games zegt de situatie te onderzoeken.

Dat meldt het bedrijf op Twitter. Het retweet daarnaast een tweet van Blizzard waarin wordt vermeld dat de servers van Activision Blizzard het doelwit van DDoS-aanvallen zijn. Mogelijk veroorzaakt dat de crashes. 

Als gevolg van de problemen is het pas in de game gelanceerde Secrets of the Pacific-evenement tijdelijk uitgeschakeld. In dit evenement moeten spelers objecten uit andere tijdperken vinden om informatie over de aankomende Caldera-map voor Warzone te verzamelen. Die map komt op 8 december online.

Sledgehammer Games plaatste ook een tweet waarin het bedrijf meldt dat het zowel diens werknemers als spelers wil blijven ondersteunen. "We willen dat Sledgehammer Games een veilige en welkome plek is voor iedereen en blijven onze kanalen gebruiken om jullie te updaten over de game en onze toekomst."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wat een schijtspel is dat vanguard, het kopen van cosmetische rommel wordt echt mega hard door je strot gedrukt met die minuut durende zooi aan het einde van de match. Hele slechte ontwikkeling dit, als het nou free2play was OK, maar eerst 60 euro lappen om daarna de hele tijd ingame reclame te krijgen om nog meer zooi te kopen. Vooral jongere gamers zijn daar volgens mij zeer gevoelig voor.

0

Aanbevolen voor jou