Nieuws
Call of Duty WW2

Sledgehammer Games maakt de Call of Duty-game van dit najaar

Dat heeft Activision Blizzard bevestigd

Geschreven door Michel Musters op
Activision Blizzard heeft bevestigd dat Sledgehammer Games de Call of Duty-game die dit najaar uit moet komen ontwikkelt.

"We zijn erg enthousiast over de Call of Duty-game die dit jaar uitkomt", aldus chief operation officer Daniel Alegre tijdens de aankondiging van de kwartaalcijfers van het bedrijf. "Ontwikkeling wordt geleid door Sledgehammer Games en de game oogt geweldig en staat gepland voor dit najaar."

Hij vervolgt: "De game wordt gemaakt met een next-gen ervaring in het achterhoofd, met prachtige graphics in de campagne, multiplayermodus en coöperatieve modus. Het geheel is ontworpen om geïntegreerd te worden met het huidige CoD-ecosysteem en dat ook te verbeteren." Daarmee wordt waarschijnlijk bedoeld dat de nieuwe Call of Duty en battle royale-game een ecosysteem gaan delen, vergelijkbaar met Warzone en het vorig jaar verschenen Black Ops Cold War.

Meer details moeten "binnenkort" volgen. Sledgehammer stond voorheen aan het hoofd van de ontwikkeling bij Call of Duty-games WW2 en Advanced Warfare. Ook ontwikkelde het Modern Warfare 3 samen met Infinite Ward. Nadat het nieuws naar buiten kwam, plaatste Sledgehammer de onderstaande tweet.

Dit artikel delen:

Lees meer

'Resident Evil 7 was te eng, Village is meer gebalanceerd' The Witcher 3-regisseur vertrokken bij CD Projekt Red
0

Reacties op: Sledgehammer Games maakt de Call of Duty-game van dit najaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.