Sledgehammer Games maakt de Call of Duty-game van dit najaar

Sledgehammer Games maakt de Call of Duty-game van dit najaar

Activision Blizzard heeft bevestigd dat Sledgehammer Games de Call of Duty-game die dit najaar uit moet komen ontwikkelt.

"We zijn erg enthousiast over de Call of Duty-game die dit jaar uitkomt", aldus chief operation officer Daniel Alegre tijdens de aankondiging van de kwartaalcijfers van het bedrijf. "Ontwikkeling wordt geleid door Sledgehammer Games en de game oogt geweldig en staat gepland voor dit najaar."

Hij vervolgt: "De game wordt gemaakt met een next-gen ervaring in het achterhoofd, met prachtige graphics in de campagne, multiplayermodus en coöperatieve modus. Het geheel is ontworpen om geïntegreerd te worden met het huidige CoD-ecosysteem en dat ook te verbeteren." Daarmee wordt waarschijnlijk bedoeld dat de nieuwe Call of Duty en battle royale-game een ecosysteem gaan delen, vergelijkbaar met Warzone en het vorig jaar verschenen Black Ops Cold War.

Meer details moeten "binnenkort" volgen. Sledgehammer stond voorheen aan het hoofd van de ontwikkeling bij Call of Duty-games WW2 en Advanced Warfare. Ook ontwikkelde het Modern Warfare 3 samen met Infinite Ward. Nadat het nieuws naar buiten kwam, plaatste Sledgehammer de onderstaande tweet.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou