The Elder Scrolls Online-uitbreiding brengt je terug naar Skyrim

The Elder Scrolls Online-uitbreiding brengt je terug naar Skyrim

Spelers van The Elder Scrolls Online keren binnenkort terug naar het landschap van Skyrim, dit werd bekendgemaakt tijdens The Game Awards.

Er is van alles onthuld tijdens The Game Awards, en vanwege al het overweldigende gamenieuws, is de kans groot dat kleinere nieuwtjes en hints over het hoofd zijn gezien. Zo hintte ZeniMax Online Studio's naar een uitbreiding van The Elder Scrolls Online. Deze uitbreiding biedt spelers de mogelijkheid om het speelveld van The Elder Scrolls 5 te bezoeken: Skyrim.

Veel werd er niet onthuld, maar de studio heeft wel aangekondigd dat er binnenkort meer over de Skyrim-uitbreiding wordt onthuld. Dit gebeurt volgens de ontwikkelaar tijdens een livestream-evenement dat 16 januari 2020 wordt gehouden. Deze livestream gaat om 23:00 uur Nederlandse tijd van start.

Het is niet de eerste keer dat ESO een bekend gebied terugbrengt, eerder konden een paar delen van al worden ontdekt en werdMorrowind, bekend van The Elder Scrolls 3, al aan de online mmorpg toegevoegd. Deze uitbreiding was destijds voor 40 euro te koop, de kans is groot dat dezelfde prijs gehanteerd wordt voor de Skyrim-uitbreiding.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gelukkig is Skyrim al niet genoeg uitgemolken...

0
test

@KratosFever wat een on geïnformeerd antwoord. Skyrim is niet alleen een game. Het is ook gewoon een gebied in de wereld van the elder scrolls. Eso speelt in een heel andere tijd dan de game skyrim, dus er zullen niet dezelfde characters rondlopen en plaatsen zullen ook anders zijn.

0

@darkmanwls just a prank bro XD

0

Ik vind het juist wel tof dat ze Skyrim als gebied gaan toevoegen. Ik moet zeggen dat ik dit spel momenteel niet actief aan het spelen ben (wel gedaan in het verleden), maar dit soort toevoegingen maken mij wel weer geïnteresseerd! Alleen dat prijskaartje van 40 euro, er van uitgaande dat ze dezelfde prijzen hanteren dan weer niet. ;-)

0

Aanbevolen voor jou