Howard vertelt dat Bethesda alles op alles zet om de fouten uit de game te halen. "Wanneer je zoveel tijd in iets steekt en iemand kan het vervolgens niet spelen, dan voel je je verschrikkelijk. Gamers hebben het volste recht om boos te zijn." Volgens Howard is het percentage gamers dat per specifieke console problemen heeft ondervonden met de game klein. Desalniettemin is het absolute aantal van spelers met problemen groter dan verwacht.

Howard geeft toe dat Bethesda altijd beter werk kan leveren met het testen van een game en het ontdekken en repareren van bugs, maar dat Skyrim de meest "affe release" van het bedrijf is.

PS3-bug

Howard vertelt dat de ontwikkelaars soms veel moeite hadden met het reproduceren van bepaalde bugs. De bekendste bug, waardoor sommige PlayStation 3-bezitters van de game te maken kregen met grote vertragingen in het spel, is onlangs opgelost. Bethesda vroeg hiervoor aan gamers om hun savegames op te sturen, zodat het bedrijf sneller kon ontdekken wat het probleem was.