Skyrim pakt Game of the Year Award op GDC | Gamer.nl

Skyrim pakt Game of the Year Award op GDC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Portal 2 was een andere grote winnaar met drie prijzen. De first-person puzzelgame van Valve pakte de prijzen voor het beste verhaal, de audio en het gamedesign. De prijzen voor de beste downloadbare game en best debuut gingen naar Bastion. Best Visual Arts werd uitgereikt aan Uncharted 3: Drake's Deception en Best Technology aan Battlefield 3. Superbrothers Sword & Sworcery werd verkozen tot de beste mobiele en handheldgame.

Naast verschillende prijzen voor games, werden er ook prijzen uitgedeeld aan mensen binnen de game-industrie. De Lifetime Achievement Award werd uitgereikt aan Deus Ex- en Epic Mickey-maker Warren Spector. David Theurer, maker van Mi ile Command en Tempest, ontving de Pioneer Award. Twee advocaten die het Amerikaanse hooggerechtshof ervan hebben overtuigd games te accepteren als een vorm van vrijheid van meningsuiting, ontvingen de Amba ador Award.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou