Skyrim krijgt deze maand Kinect-ondersteuning | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Bethesda brengt de Kinect-ondersteuning uit via een gratis update. Deze biedt spelers onder meer de mogelijkheid om ruim 200 stemcommando's te gebruiken, onder meer om Dragon Shouts uit te voeren, van wapen te wi elen of menu's te opnenen.

Ook biedt Kinect een aantal speciale mogelijkheden voor de map en de optie om items van de speler op naam, gewicht en waarde te rangschikken. De Kinect-functionaliteit wordt beschikbaar gemaakt in vijf talen, te weten Engels, Frans, Italiaans, Duits en Spaans. De Engelse versie staat gepland om rond 23 april te verschijnen, de andere talen zouden kort daarna volgen.

DLC

Bethesda liet daarnaast weten dat het momenteel werkt aan uitbreidingspakketten die extra quests, locaties en opties aan Skyrim toevoegen. Deze zullen de eerste maand exclusief voor Xbox 360 blijven, waarna ze voor de andere platformen worden uitgebracht. Bethesda hoopt binnenkort met een officiële aankondiging hierover te komen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou