Skyrim Grandma neemt pauze van haar streams

Skyrim Grandma neemt pauze van haar streams

Shirley Curry, ook wel bekend als de Skyrim Grandma, gaat tijdelijk stoppen met haar streams. Dat maakte ze bekend in haar laatste vlog op YouTube.

Curry werd in 2015 in een oogwenk bekend met haar video’s over The Elder Scrolls 5: Skyrim. De vrouw praatte in haar video's over de populaire rpg en kreeg als bijnaam ‘De Skyrim Grandma’. Later begon ze ook met het streamen van de game en is er mogelijk een npc van haar gemaakt in The Elder Scrolls 6.

Nu vijf jaar later heeft ze aangegeven dat ze tijdelijk gaat stoppen met het streamen van de game. Ze stelt dat ze de laatste tijd veel negatieve reacties op haar video’s heeft gekregen, die ervoor hebben gezorgd dat ze haar plezier in het maken van de video’s verloor. Zij kreeg het gevoel dat ze “onder een microscoop leefde”. Daarom heeft ze onlangs voor haar gezondheid besloten te stoppen met het maken van video’s. De vlog waarin ze het uitlegt is hieronder te bekijken.

Wanneer de Skyrim Grandma terugkomt is nog niet bekend. Zij geeft aan bezig te zijn met een nieuw schema, waarin ze niet meer dagelijks streamt of uploadt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat is helaas ook het probleem van het open riool genaamd Internet. Als vlogger had ze beter nooit de reacties moeten lezen

0
test

@StormFox Ook de comments met tips voor quests en suggesties werden haar al teveel...

0
test

Op het internet kan men vrij toxic reageren. Niet iedereen zijn mening over de items zal positief zijn. Snap ook best dat iemand iets niet leuk kan vinden en dat dan laat weten. Het zijn alleen wel juist die reacties die zwaarden binnen komen dan een positieve reactie. Gewoon blijven doen wat je leuk vind en laat je niet tegen houden door een paar kwallen.

0

Aanbevolen voor jou