Skyrim-componist werkt momenteel niet aan The Elder Scrolls 6

Skyrim-componist werkt momenteel niet aan The Elder Scrolls 6

De componist van The Elder Scrolls 5: Skyrim, Jeremy Soule, heeft aangegeven dat hij momenteel niet werkt aan de opvolger van de franchise, The Elder Scrolls 6. Dit maakt de componist bekend via Facebook.

Op Facebook geeft Soule aan dat er vele fans zijn die hem hebben gevraagd of hij wederom betrokken is bij de ontwikkeling van de nieuwe The Elder Scrolls-game. Daarop geeft hij aan dat hij The Elder Scrolls-franchise nooit de rug zou toekeren. "Ik geloof dat mijn betrokkenheid met de ontwikkeling afhankelijk is van een creatieve keuze van Bethesda en in welke richting zij de franchise willen sturen. Hiermee bevestig ik dan ook dat ik momenteel niet betrokken ben met The Elder Scrolls 6."

Met het plaatsen van het bericht gaven fans aan dat zij hoopten dat Bethesda Soule alsnog gaat aannemen als componist voor de volgende game. Sommigen zeiden dat het niet betrekken van Soule bij de game een slechte keuze is geweest. Hierop antwoordde Soule als volgt;

"Ik stel jullie steun op prijs! Iedereen bedankt! Maar wie dan ook door hen is aangenomen of aangenomen gaat worden zal iets speciaals leveren voor The Elder Scrolls 6. Ik ben er zeker van dat ze nog steeds een geweldige game kunnen leveren met of zonder mijn betrokkenheid."

Elder Scrolls 6

Soule reageerde ook nog op een paar reacties van zijn fans door te zeggen dat zijn gebrek aan betrokkenheid geen voorbode is voor de relatie tussen Bethesda en Soule in de toekomst. Daarnaast geeft hij aan vereerd en dankbaar te zijn voor de muziek die hij heeft mogen maken voor de fans. Daaraan voegt hij toe trots te zijn op zijn werk en geraakt te zijn door de vele verhalen waarin zijn muziek een belangrijke rol heeft gespeeld in het leven van vele mensen, zoals in ziekenhuizen, trouwerijen en zelfs begrafenissen.

Soule heeft in zijn loopbaan bij Bethesda, naast Skyrim, muziek gecomponeerd voor Morrowind en Oblivion. Ook is hij bekend voor het componeren van muziek voor World of Warcraft, Guild Wars en Prey.

The Elder Scrolls 6 werd afgelopen E3 met een korte teaser aangekondigd tijdens de persconferentie van Bethesda. De game bevindt zich echter in een vroeg stadium. Volgens de ontwikkelaar zijn we "nog twee volle games van The Elder Scrolls 6 verwijderd".

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een componist is ook niet 4 tot 7 jaar in die st om de muziek te schrijven. Het is dan ook heel goed mogelijk dat hij alsnog gevraagd gaat of kan worden. Wel heel mooi om te zien dat er zoveel fans zoveel waarde hechten aan zijn muziek. Vindt zelf ook dat zijn muziek sterk bijdraagt aan de sfeer in deze games. Vooral oblivion vond ik erg goed passen. WoW ken ik niet goed, Guido wars vond ik zelf wel wat minder, komt misschien ook door de game zelf.

0
test

@Jumpman Precies wat ik ook dacht, een soundtrack maken, zeker met zijn ervaring, kan toch in 1,5 jaar wel tot stand komen? Elder Scrolls 6 komt na verwachting pas 2021/22.

0
test

In elke game heeft zijn muziek een enorme bijdrage gehad. Dat hij alsnog op een later punt muziek voor de game gaat maken is inderdaad niet uitgesloten. Daarnaast wel even een punt van kritiek op zijn "Maar wie dan ook door hen is aangenomen of aangenomen gaat worden zal iets speciaals leveren voor The Elder Scrolls 6." want zijn muziek zorgde altijd wel voor een bepaalde sfeer in de game, die juist voor de serie kenmerkend is. Aangezien hij er bij 3 games bijgeweest is... dus als het bij deel 6 onbreekt, zal het de echte fans wel teleurstellen.

0

Aanbevolen voor jou