Nieuws
Skylords

Skylords Reborn viert succesvolle 'doorstart' BattleForge met grote patch

Onder andere nieuwe kaarten

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
De onofficiële doorstart van BattleForge, Skylords Reborn, bestaat een jaar. Ter ere van de verjaardag is een Anniversary Patch uitgebracht.

BattleForge was een rts-game van EA Phenomic uit 2009, die in 2013 de servers sloot. In 2019 blikten we al eens terug op de game in onze Reload. Skylords Reborn is de onofficiële doorstart van BattleForge.

Ter viering van het eenjarig jubileum is er een speciale Anniversary Patch voor de game uitgebracht. Daarin worden gloednieuwe kaarten toegevoegd, alsmede nieuwe functies, speelmodi en balansaanpassingen.

Een aantal fans werkte jaren aan het terugbrengen van de game. Het team bestaat uit vrijwilligers en de servers worden betaald vanuit donaties. Het project is niet officieel goedgekeurd of gesponsord door EA Games, de originele makers van Battleforge.

BattleForge betrof een always online-game, die volledig offline ging nadat EA Phenomic haar deuren sloot. Het team achter Skylords Reborn poogt daarom om 'oude en nieuwe fans' kennis te laten maken met strategie-kaartgame.

Naast het terugbrengen van de originele game is de balans aangepast, zijn er nieuwe functies toegevoegd en is de in-game economie volledig op de schop genomen. Skylords Reborn is volledig free-to-play zonder microtransacties. 

Skylords Reborn is gratis beschikbaar voor pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Wat heb je aan een meshnetwerk? Halo Infinite is een unieke prestatie
1

Reacties op: Skylords Reborn viert succesvolle 'doorstart' BattleForge met grote patch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    WvA

    • 26 december 2021 12:38
    Het is een soort mix tussen Warcraft 3 en Magic the Gathering, ik kan mensen die dergelijke games leuk vinden deze van harte aanraden! Een groot gedeelte van de maps kan je in co-op spelen (2, 4 of zelfs 12), en ook de 1vs1 en 2vs2 scene zit goed in elkaar. Ben een succesvolle mix tussen RTS en TCG nog niet eerder tegen gekomen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.