Skylords Reborn viert succesvolle 'doorstart' BattleForge met grote patch

Skylords Reborn viert succesvolle 'doorstart' BattleForge met grote patch

De onofficiële doorstart van BattleForge, Skylords Reborn, bestaat een jaar. Ter ere van de verjaardag is een Anniversary Patch uitgebracht.

BattleForge was een rts-game van EA Phenomic uit 2009, die in 2013 de servers sloot. In 2019 blikten we al eens terug op de game in onze Reload. Skylords Reborn is de onofficiële doorstart van BattleForge.

Ter viering van het eenjarig jubileum is er een speciale Anniversary Patch voor de game uitgebracht. Daarin worden gloednieuwe kaarten toegevoegd, alsmede nieuwe functies, speelmodi en balansaanpassingen.

Een aantal fans werkte jaren aan het terugbrengen van de game. Het team bestaat uit vrijwilligers en de servers worden betaald vanuit donaties. Het project is niet officieel goedgekeurd of gesponsord door EA Games, de originele makers van Battleforge.

BattleForge betrof een always online-game, die volledig offline ging nadat EA Phenomic haar deuren sloot. Het team achter Skylords Reborn poogt daarom om 'oude en nieuwe fans' kennis te laten maken met strategie-kaartgame.

Naast het terugbrengen van de originele game is de balans aangepast, zijn er nieuwe functies toegevoegd en is de in-game economie volledig op de schop genomen. Skylords Reborn is volledig free-to-play zonder microtransacties. 

Skylords Reborn is gratis beschikbaar voor pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het is een soort mix tussen Warcraft 3 en Magic the Gathering, ik kan mensen die dergelijke games leuk vinden deze van harte aanraden! Een groot gedeelte van de maps kan je in co-op spelen (2, 4 of zelfs 12), en ook de 1vs1 en 2vs2 scene zit goed in elkaar. Ben een succesvolle mix tussen RTS en TCG nog niet eerder tegen gekomen.

0

Aanbevolen voor jou