Nieuws

Skyforge deze zomer in open bèta

Nieuwe cinematische trailer getoond

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
De free-to-play actie mmorpg Skyforge gaat deze zomer in open bèta. Dit kondigen ontwikkelaars Obsidian en Allods aan middels een persbericht.

De game is al sinds 2010 in ontwikkeling. De gesloten bèta ging vorige maand van start met een Europese en Amerikaanse server. Onderstaande video is de nieuwe cinematische trailer van de game.

Skyforge heeft een prestige-systeem. Prestige wordt toegekend bij het voltooien van uitdagingen en verschaft de speler gems. Deze gems worden gebruikt in een grid, vergelijkbaar met de Sphere Grid van Final Fantasy 10. Spelers kunnen zo hun statistieken verhogen en nieuwe classes vrijspelen, met bijbehorende krachten. De speler kan tijdens het spelen wisselen tussen de classes, ofwel rollen.

Met het stijgen van de prestige, krijgt de speler meer content, uitrustingen en speelt hij of zij volgelingen vrij. Hierdoor wordt de speler steeds sterker, tot hij of zij de status van Elder God bereikt. Dit is het voornaamste doel voor de spelers, die starten als Immortals op de planeet Aelion.

Dit artikel delen:

Lees meer

Reload: Chrono Trigger Mortal Kombat X-trailer toont Goro
1

Reacties op: Skyforge deze zomer in open bèta

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    water

    • 4 april 2015 23:47
    het prestige systeem klinkt wel lekker, kan me alleen nog niet echt een beeld vormen van het spel zelf met zo'n trailer…

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.