Deze was even onder de radar door geglipt. Blackfoot Studios heeft vorige week namelijk Sky Gods aangekondigd voor de PC en PS3. De PS3-versie zal te downloaden zijn vanaf PSN. Sky Gods is een hardcore shooter die draait op de Unreal Engine 3.

Sky Gods wordt ontwikkeld als een militaire parachute-spring-simulator met daaraan gekoppeld uitgebreide grondmissies. Een game-versie zal volledig worden gebouwd rond co-op gameplay met maximaal acht spelers. De uiteindelijke game bevat co-op levels missies en 4 multiplayer maps die draaien om een Terrorist Hunt-achtige game mode. Personages zijn volledig aan te passen naar eigen wensen en het is zelfs mogelijk trainingsmissies te doen alvorens te beginnen met het echte werk.

De reden dat de game niet voor de Xbox 360 wordt uitkomt, is dat Microsoft niet zomaar onafhankelijke ontwikkelaars laat ontwikkelen voor Xbox Live Marketplace. Ook is de datalimiet die opgelegd vormt een drempel voor Blackfoot. Een releasedatum is nog niet bekend gemaakt. Ik ben in ieder geval benieuwd hoe de missies in elkaar zullen zitten.