Sky: Children of the Light verschijnt dinsdag op PlayStation

Sky: Children of the Light verschijnt dinsdag op PlayStation

Sky: Children of the Light is vanaf aanstaande dinsdag op PlayStation 5 en PlayStation 4 beschikbaar.

Dat heeft ontwikkelaar thatgamecompany aangekondigd. De gratis game kwam in 2019 al uit op iOS, gevolgd door een release op Android in 2020 en op Switch in 2021. De PlayStation-versie moet cross-play met de game op Switch, iOS en Android krijgen.

In Sky: Children of the Light vliegen spelers met een mysterieus, bemanteld figuur door de wolken om lichtjes te verzamelen van over de hele wereld. De game kan ook online worden gespeeld met zeven andere spelers.

Het spel werd uitgeroepen tot beste iPhone-game van 2019. De game bevat min of meer dezelfde sfeer als Journey, de vorige game van ontwikkelaar Thatgamecompany. Een trailer van de PlayStation-versie is er op moment van schrijven niet, maar hieronder is een trailer van de Switch-versie te bekijken.

De mobiele versie van Sky: Children of the Light ontving een 8,5 op Gamer.nl: "Thatgamecompany heeft met Sky een fijne plek gemaakt, met een grote nadruk op ontdekken en vriendschap. De game voelt regelmatig als een ode aan Journey. De in-app aankopen doen nauwelijks afbreuk aan deze magie, maar de bugs en soms wat slordige besturing wel."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Toch wel regelmatig zitten spelen op mijn iPhone, was een leuke game.

0

Aanbevolen voor jou