Nieuws

Skull and Bones, Avatar en Mario + Rabbids 2 verschijnen tussen 1 oktober en 31 maart

Ubisoft geeft meer duidelijkheid over aankomende titels

Geschreven door Michel Musters op
Ubisoft brengt Skull and Bones, Avatar: Frontiers of Pandora en Mario + Rabbids: Sparks of Hope in de tweede helft van het fiscale jaar uit.

Dat heeft de uitgever bevestigd tijdens het bekendmaken van diens fiscale jaarcijfers. De tweede helft van het fiscale jaar van het bedrijf loopt van 1 oktober tot en met 31 maart 2023 - ergens in die periode moeten de drie games dus verschijnen.

Skull and Bones is al jaren in ontwikkeling en is al geruime tijd niet aan de buitenwereld getoond, al lekten er eerder dit jaar beelden uit. In het spel stellen spelers een piratencrew samen en gaan ze de zee op om scheepsgevechten te houden.

Avatar: Frontiers of Pandora is gebaseerd op de sciencefictionfilm Avatar, die in 2009 verscheen, en het aankomende vervolg. De game werd in 2017 aangekondigd maar verscheen daarna geruime tijd van de radar, tot er in 2021 beelden werden getoond. De game draait op de Snowdrop Engine van Ubisoft en komt naar PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Vorig jaar juni werd Mario + Rabbids: Sparks of Hope, een vervolg op Mario + Rabbids: Kingdom Battle, onthuld. In het spel maken Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigi en vrienden een galactische reis om een slechte entiteit tegen te houden en de Spars te redden. Spelers bezoeken verschillende planeten en vormen uit een rooster van negen helden een team van drie personages. Qua gameplay moet het spel dezelfde strategische gevechten als het eerste deel bieden.

Tot slot liet Ubisoft weten dat het ook diverse andere games in ontwikkeling heeft voor dit jaar, waaronder "premium games" en "free-to-play-games gebaseerd op onze grootste IP's".

Dit artikel delen:

Lees meer

Ontwikkeling Battlefield-franchise wordt herzien door EA CFO Sony: Kwaliteit AAA-games ‘zal afnemen’ als ze direct uitkomen via PS Plus
4

Reacties op: Skull and Bones, Avatar en Mario + Rabbids 2 verschijnen tussen 1 oktober en 31 maart

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Snoop213

  • 12 mei 2022 08:51
  Mario and Rabbids Sparks of hope kijk ik erg naar uit het vorige deel was mijn suprise van dat jaar. Skull and Bones als die verbeterd is misschien. Avatar het blijft een open wereld gemaakt door Ubisoft en die konden mij niet bekoren. Hopelijk toont Ubisoft mijn ongelijk.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Buzzard

  • 12 mei 2022 09:33
  Ik ben wel benieuwd naar Skull and Bones. Ik hoop dat ze de game een stuk verbeterd hebben!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Ryme

  • 12 mei 2022 13:38
  Nog geen nieuws over de Star Wars game die ze ontwikkelen helaas

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  coola

  • 12 mei 2022 14:15
  Skull & bones heeft potentie maar zolang het een multiplayer game blijft zet ik er een pass op.

  Avatar. Thja de film is Pocahontas in space maar het universum van Avatar heeft extreem veel potentie. Voor de rest open wereld is een goede keuze want ubisoft is een van de heer en meesters van interessante, sfeervol en levendige werelden creeren.

  Mario + Rabbids: Sparks of Hope heb ik ook veel vertrouwen in.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.