Skate met Isaac Clarke uit Dead Space in Skate 3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Facebook-pagina van Dead Space bevat een aantal screenshots die aantonen dat Isaac Clarke speelbaar is in Skate 3. Op de afbeeldingen is te zien dat Isaac verschillende stunts uithaalt in Skate 3, terwijl hij zijn zware ruimtepak aan heeft.

Isaac Clarke is ontgrendelbaar door de code 'DEADSPACETOO' in te voeren in Skate 3. Isaac maakte eerder al zijn opwachting in Dante's Inferno, dat werd ontwikkeld door de Visceral Games, de studio die verantwoordelijk is voor de Dead Space-serie.

Skate 3

Skate 3 verscheen afgelopen week in Europa. De game bevat een innovatief besturing ysteem genaamd 'Flickit'. Het systeem zorgt ervoor dat spelers met de twee analoge sticks op de controller allerlei indrukwekkende stunts kunnen uithalen. De mooiste stunts kunnen later worden teruggekeken met behulp van de skatecamera. Het is mogelijk om filmpjes die gemaakt zijn met de skatecamera op te slaan en online te delen met vrienden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou