Eerder werd nog gemeld dat het spel volledig af zou zijn en er alleen nog een uitgever nodig was om het spel daadwerkelijk uit te brengen. Deze berichten waren echter het gevolg van een verkeerde interpretatie. Volgens Tamte zijn weliswaar alle levels klaar, maar moet er nog gewerkt worden aan de kunstmatige intelligentie en de graphics van het spel.

Atomic Games zoekt nog steeds naar een uitgever, sinds Konami zich als uitgever heeft teruggetrokken. Wel zou Atomic Games met enkele partijen in gesprek zijn, maar wie dat zijn wilde Tamte niet verder specificeren. Atomic Games hoopt Six Days in Fallujah nog deze consolegeneratie uit te brengen voor Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Omstreden

Six Days in Fallujah is omstreden omdat het spel de impact van de oorlog wil laten zien en daarvoor een recente gebeurtenis gebruikt, namelijk de slag om de Irakese stad Fallujah. Het gevecht rond deze stad vond plaats in november 2004 en kostte de levens van een flink aantal Amerikaanse soldaten. Toch vindt Tamte de ophef onterecht. "Als het mogelijk is de impact van oorlog over te brengen met een film, waarom zou een game dan een andere behandeling moeten krijgen? In een interactieve vorm kunnen we de mensen zoveel dichter bij de ervaring laten komen."