De naam is Bond..James Bond. De man wie bekend is geworden door een rijen lange serie films is tegenwoordig ook een interessant persoon om in games te gebruiken. Geadvanceerde gadgets, mooie dames, snelle wagens en veel schieten staat tegenwoordig sowieso al garant voor een goed verkopende game, gooi er de naam Bond bij en het is helemaal kassa.

Wat ooit ingeleidt is door GoldenEye wordt over een niet al te lange tijd vervolgd door een soort vergaming van de film The World Is Not Enough, maar dan op Sony's Playstation 2.

Ik heb het dan wel over the World Is Not Enough, maar eigenlijk is klopt dit niet. Tot voor kort heette de game TWINE, maar sinds de canceling van de PC versie is de game niet alleen anders gaan heten, maar is er ook opnieuw aan de game gestart met developen. Het spel zal nu door het leven gaan als 'Agent under Fire' en zal de film niet eens meer volgen.

VoodooExtreme meldt dat vandaag de officiƫle site van de game online is gegaan. De website geeft tot nu toe nog vrij weinig informatie over het spel, de pagina zal dan ook meerdere malen geupdate worden met movies, missie informatie en ander speelgoed.

De site is op deze pagina te bezoeken.