SingStar verkoopt 20 miljoen exemplaren en krijgt update | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Holiday Update haalt liedjes en video's die dankzij de vorige updatw verdwenen weer terug. Daarnaast krijgt de SingStore, waar tegen betaling nieuwe nummers gedownload kunnen worden voor de game, nieuwe opties. Zo is er de categorie 'What's Hot?' toegevoegd waarin een top 10 is samengesteld van onder andere meest gedownloade nummers of populairste nummers voor de feestdagen.

Met de update is het nu ook mogelijk een nummer uit de SingStore uit te proberen voordat het gekocht wordt. Alle eerder gekochte nummers kunnen daarnasat gemakkelijk opnieuw gedownload worden via een overzicht van alle aankopen. Tevens is het nu mogelijk om tijdens het bekijken van een opgenomen filmpje van een andere speler dit nummer ook meteen aan een eigen speellijst toe te voegen.

Gebruiksvriendelijker

In MySingStarOnline kunnen filmpjes van andere gebruikers nu ook als favoriet gekenmerkt worden, waardoor ze makkelijker terug te vinden zijn. Daarnaast is het nu ook mogelijk om een club, waarin bijvoorbeeld fans van dezelfde muziekstroming zich verzamelen, van eigenaar te laten verwi elen.

Tot slot is in SingStar zelf een cartooneske interface toegevoegd die op een kindvriendelijke manier aan het einde van een nummer de score weergeeft. Het is daarnaast mogelijk om opgeslagen profielen die op de PS3 staan te gebruiken als het spel lokaal met meerdere spelers gespeeld wordt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou